Ringformet Piezo keramiske

Ringformet Piezo keramiske

Ringformet Piezo keramiske modell: PZT-52-Φ100 × Φ94 × 15 materiale: PZT5 dimensjoner: 100 * 94 * 15 mm 1. grunn til eksistensen av ringformede Piezo keramiske? Grunnleggende enheten som en rhomboid eller kubikk formet bur består av atomer finnes i noen atomic gitter strukturer. Inne i cellen er buret...
Chat nå

Produktdetaljer

Ringformet Piezo keramiske

Modell: PZT-52-Φ100 × Φ94 × 15

Materiale: PZT5

Dimensjoner: 100 * 94 * 15 mm

图片37.png

1. grunn til eksistensen av ringformede Piezo keramiske?

Grunnleggende enheten som en rhomboid eller kubikk formet bur består av atomer finnes i noen atomic gitter strukturer. Inne i cellen er byrået ansvarlig for å holde enkelt semi mobile ion som har mange kvantetilstander posisjon. Bruke elektrisk felt eller forvrenger buret (anvendt belastning), flyttes derfor ioner innlegg stat. Basis eller transformasjon til interne elektrisk felt SKIFT fra mekanisk belastning tilbys av kopling mellom buret og sentrale ion.

2. how kan poling og depoling i ringformede Piezo keramiske materialer?

Den ringformede Piezo keramiske bør gjennomgå høy elektrisk felt for en gang for justering av tilfeldig orientert mikro-dipoler i deres riktig utforming siden den kjemiske sammensetningen ikke er bare ansvarlig for egenskapen piezoelectric av keramikk. Dette kalles "poling" på grunn av justering skyldes bruk av høy spenning. en "dislodging stress" virker på mikro-dipoler på grunn av bruk av elektrisk felt i motsatt retning hvis prøvd. Det er bare midlertidig endring i polarisering Hvis lav felt brukes siden det spretter tilbake på fjerning. Det er også delvis nedbrytning av polarisering sammen med delvis tap av egenskaper når middels felt brukes. Polarisering i motsatt retning vil bli ført hvis høy felt brukes.

3. er det en mulighet for å bruke piezo keramiske aktuatorer ved kryogene temperaturer?

Svaret er ja. Fra ned til null grader Kelvin, fortsetter allpiezo aktuatorer å fungere selv om det kan synes counter-intuitive. Siden elektrisk felt kan ikke endres av temperatur hele og inter atomic elektrisk feltene er grunnlaget for piezoelectric virkningen, gjør den vanligste piezoceramics nedgang på grunn av piezo kopling som temperaturen drops. Viktigst bevegelse de fleste materialer drops til om lag en syvende som målt på rom på flytende helium temperaturer.


Forespørsel